18 iulie 2024: Proiectul BiblioVacanța la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

- Actualitate - iulie 17, 2024
Distribuie

Joi, 18 iulie 2024, de la ora 10.00, dăm startul proiectului „BiblioVacanța” din acest an,proiect organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

„BiblioVacanța” este un proiect dedicat activităților pentru tineri și copii pe perioada vacanțelor. Tinerii cu vârste cuprinse între 6-14 ani pot participa la o serie de activități complexe, cum ar fi: ateliere creative, lecturi interactive sau jocuri educative. Într-un mediu plăcut, timp de o oră, participanții petrec clipe pline de savoare, alături de bibliotecarele noastre de la Secția Împrumuturi de Carte pentru Copii, cât și de colaboratori din diverse domenii.

Astfel, joi, 18 iulie 2024, începând cu ora 10:00, în grădina de vară a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, colaboratoarea noastră Andreea Adam, artist plastic din Alba Iulia, te invită să iei parte la atelierul „Natură în miniatură”, un atelier creativ de mozaic cu semințe și cereale. Sub îndrumarea Andreei, copiii învață să își folosească puterea imaginației, astfel luând naștere creații surprinzătoare. Bineînțeles, veți avea parte de lecturi interactive, de un concurs cu întrebări și răspunsuri, dar și de o succintă prezentare a cărților tematice ce pot fi împrumutate de doritori atât de la Secția împrumut carte pentru copii, cât și de la Secția împrumut carte pentru adulți.

Proiectul cultural BiblioVacanța feste coordonat de bibliotecara Liudmila Cioflică, care speră ca prin intermediul acestui proiect să ofere comunității cadrul proprice prin care copiii din județul Alba să petreacă o parte din vacanță cât mai plăcut, dezvoltându-și creativitatea și gustul pentru lectură.

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.