Acțiune de verificare a operațiunilor cu produse piscicole organizată la nivel național de Poliția Română!

- Nationale - noiembrie 6, 2020
verificari
Distribuie

La data de 5 noiembrie 2020, la nivel național, Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliția Română, Jandarmeria Română și Poliția de Frontieră, a derulat o acțiune de verificare a operațiunilor cu produse piscicole.

La această operațiune, au participat polițiști de ordine publică, rutieră, investigare a criminalității economice, transporturi și din alte structuri ale Poliției Române, jandarmi și polițiști de frontieră, care acționează pentru verificarea operațiunilor cu produse piscicole.

Personalul Ministerului Afacerilor Interne angrenat în această misiune, în colaborare cu specialiștii Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și din cadrul altor instituții cu atribuțiuni în domeniul piscicol, au verificat operațiunile cu produse piscicole în 484 de filtre rutiere și au efectuat 750 de activități specifice de control.

În cadrul acțiunii, au fost verificate 750 de obiective: 289 de activități de pescuit comercial/recreativ în ape continentale, 84 de amenăjari piscicole și asociații de profil,  246 de societăți de profil și 131 de obiective în piețe, târguri sau alte locuri.

Service camioane
Comments are closed.