Albaiulianca Alexandra Cristea, dublă medaliată cu argint la Campionatele Naționale Under 20

- Actualitate - august 2, 2024
Distribuie

Atletă cu dublă legitimate (CS Unirea Alba Iulia și LPS Alba Iulia), Alexandra Cristea a obținut două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20, în probele de alergare, de 5.000 și 3.000 metri. Competiția s-a desfășurat, în ultimul weekend din iulie, la Craiova.

Pregătită de antrenorul Gabriel Avram, Alexandra Cristea a terminat proba de 5.000 de metri cu timpul 18:07, iar proba de 3.000 de metri cu timpul 10:38.

În ciuda unor probleme de ordin medical întâmpinate în trecut, care au afectat performanța sa la Campionatul Național Under 18, Alexandra Cristea a reușit să se revanșeze la competiția recent încheiată.

”Dacă în urma cu o lună, la Campionatul Național Under 18, în urma unor probleme de ordin medical, Alexandra nu a evoluat la adevăratul ei potențial, ocupând locul 2 în proba de 5.000 metri cu un timp modest și doar locul 5 la 3.000 de metri, de data aceasta, deși a concurat la categoria de vârstă U 20, ea s-a autodepășit îmbunătățindu-și recordul personal cu aproape 1 minut în proba de 5.000 de metri și a ocupat locul 2 și la cea de 3.000 de metri. Are un final de sezon reușit pentru care merită felicitări”, a transmis Gabriel Avram.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări Alexandrei Cristea pentru realizări și pentru efortul depus în antrenamente și competiții!

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.