APA CTTA Alba SA: Extinderea rețelei de apă potabilă în localitățile Meteș și Tăuți

- Actualitate - august 2, 2024
Distribuie

OPERATORUL REGIONAL APA CTTA SA ALBA A SEMNAT CONTRACTUL „Extindere rețea apă potabilă în localitățile Meteș și Tăuți”

La sediul Operatorului regional din Alba Iulia, în 01.08.2024, APA CTTA SA ALBA a semnat cu ASOCIEREA SC URS CONSTRUCT ALBA SRL & SC URBAN CONSTRUCT TRANSILVANIA SRL, contractul de lucrări „Extindere rețea apă potabilă în localitățile Meteș și Tăuți”.

Directorul general al societății Bardan Cornel-Stefan, împreună cu dl. Urs Daniel, în calitate de reprezentant al asocierii și în prezența d-lui Daniel Sânzâiană, în calitate de primar al comunei Metes, beneficiar al acestei investiții, au semnat contractul în valoare de 4.453.646,33 lei, cu o durată de execuție de 36 luni de la data ordinului de începere, plus 36 luni perioada de notificare a defectelor.

Obiectul contractului îl reprezintă realizarea unei retele de distributie apă potabilă și branșamente în localitățile Tăuți și Meteș, inclusiv branșarea populației din localitate, asigurându-se în viitor furnizarea de servicii de calitate pentru alimentarea cu apă potabilă.

„Este important că investițiile pe care noi, APA CTTA SA ALBA le facem, atat din sursa proprie (fondul IID), cat si din fonduri europene, continua. Este si va fi mereu nevoie de investitii. În cazul nostru ele nu se termina niciodata! Acest contract îl finanțăm din fondul propriu de dezvoltare, de unde anual facem investiții de aproximativ 2.000.000 de euro, ceea ce nu este deloc putin.

Este un contract care, suntem convinsi, va fi dus la bun sfârșit de către constructor, căruia îi vom acorda tot sprijinul nostru”, a spus directorul general al societății Cornel Ștefan Bardan.

APA CTTA S.A Alba, comunicat

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.