Atelier de parenting la Alba lulia: Cum îl înveți pe copil siguranța și intimitatea corporală

- Actualitate - iunie 26, 2024
Distribuie

„Cum îl înveți pe copil siguranța și intimitatea corporală”, tema de miercuri a atelierului de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Miercuri, 26 iunie 2024, vă dăm din nou întâlnire la BebeBiblioteca, atelierul de parenting organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, care va avea loc la sediul instituției, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată va cuprinde informații despre cum să îi învățăm pe copii siguranța și intimitatea corporală.

„Educația sexuală făcută pas cu pas și cu informațiile adecvate vârstei copilului, face parte dintr-o creștere sănătoasă și armonioasă. Scopul acestei întâlniri este de a-i ajuta pe părinți să răspundă întrebărilor curioase ale copiilor și de a-i sprijini să ia decizii corecte în ceea ce privește propria lor sexualitate, aflați participând la atelierul de miercuri, 26 iunie 2024”, transmit colaboratoarea noastră Adina Drimbe.

Atelierul de parenting face parte din programul Animație Culturală. BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.