Comuna Avram Iancu: A fost deschisă Casa Memorială a Părintelui Iosif Trifa, întemeietorul mișcării duhovnicești Oastea Domnului

- Abrud - iulie 28, 2024
Distribuie

Corneliu Muresan, președinte #PSD Alba: “Ieri a fost deschisă Casa Memorială a Părintelui Iosif Trifa, întemeietorul mișcării duhovnicești ,,Oastea Domnului”, eveniment ce a marcat un moment important pentru comuna Avram Iancu și pentru toți cei care îi prețuiesc moștenirea spirituală.

Casa părintelui devine astfel un obiectiv turistic, dar și un loc de pelerinaj pentru cei dornici să descopere istoria și învățăturile lăsate de către acest mare duhovnic.

A fost o bucurie să particip la ceremonia de sfințire a edificiului, alături de subprefectul județului Alba, Sandu Heler, consilierul județean ales Fabian Mărincean Iulia, primarul ales din Avram Iancu, Ciprian Adriana Rîșteiu, și primarul din Vidra, Doru Petricele, oficialități locale și județene, localnici și credincioși veniți chiar și din diaspora. Slujba a fost oficiată de către un sobor de preoți, care au adus binecuvântare asupra acestei case ce reprezintă un loc sacru pentru comunitatea locală și pentru toți cei care împărtășesc valorile spirituale promovate de Părintele Iosif Trifa.

Felicitări tuturor celor implicați în procesul de restaurare. Prin deschiderea Casei Memoriale se deschide și o fereastră către trecut, către învățăturile și exemplul lăsat de către Părintele Iosif Trifa”. (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.