Cugir: Investiţie pentru reabilitarea şi modernizarea Grădiniţei „Voinicel”

- Administratie - decembrie 20, 2020
Distribuie

Primăria Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru execuția lucrărilor de reabilitare, modernizare şi echipare infrastructură educațională pentru învățământul preșcolar la Școala Gimnazială “Singidava”.  Este vorba de Grădiniţa “Voinicel”.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1,4 milioane de lei, data limită de primire a ofertelor fiind 12 ianuarie 2021.  

Se vor decapa învelitoarea și termoizolația existentă, urmând a fi refăcute din materiale noi, de bună calitate. Hidroizolația învechită de la subsol va fi înlocuită, reducându-se astfel infiltrațiile de apă prin aceasta. La interior, se vor lărgi golurile de uși, tâmplăria fiind apoi înlocuită cu material modern, iar toate instalațiile utilitare vor fi înlocuite.

Clădirea va fi dotată cu o instalație de avertizare și alarmare incendii, iar ușile aferente caselor de scări vor fi prevăzute cu dispozitive de autoînchidere.

Instalațiile utilitare și finisajele existente vor fi înlocuite cu altele noi, sistemele de iluminat vor fi echipate cu surse LED de înaltă performanță energetică și pe clădire vor fi montate panouri solare pentru producerea de apă caldă menajeră.În exterior, se vor folosi materiale de construcție și finisaje cu un grad mare de reciclare, fiind realizate inclusiv rampe de acces în clădire a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Service camioane
Comments are closed.