După scandalul cu cele două milioane de euro din bani publici date pentru panourile în care este promovată cartea lui Nicolae Ciucă, Florin Roman îl laudă pe șeful de partid

- Actualitate - august 13, 2024
Distribuie

Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, este primul președinte al partidului care și-a respectat integral promisiunile față de locuitorii județului. I-a respectat și pe albaiulieni și pe români, onorând ziua națională la Alba Iulia, nu fugind ca dl Ciolacu la București, de frica huiduielilor lui Sosoaca și Simion.

După o vizită la casa memorială, când era premier al României, mi-a solicitat ca deputat liberal să depun proiectul legii referitor la “2024 – Anul Avram Iancu”, care azi e lege. Dl Ciucă e un patriot adevărat, nu unul electoral.

Ca premier al României, domnia sa a făcut mai multe vizite în Alba, în urma căruia județul a avut doar de câștigat. Cel mai important câștig este probabil ajutorul de stat, acordat ca premier, pentru Mercedes, care astăzi este unul din motoarele puternice ale economiei locale și naționale. Domnia sa a fost un sprijin real pentru ca firmele din Alba, in special cu capital romanesc, să depășească criza energetică. Ca ministru al Apărării a fost cel care a dat prima comandă serioasă pentru fabrica de arme de la Cugir. În mandatul său de premier, au fost semnate cele mai multe investiții în apă, drum, canal, totalizând peste 1000 de km de noi rețele edilitare. A dat o mână importantă de ajutor pentru investiția de la băile sărate din Ocna Mureș.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a fost determinant în finanțarea a două investiții uriașe pentru Alba: noul spital de la Alba Iulia și campusul de învățământ dual, investiții de peste 75 milioane de euro.

După o vizită la Abrud, a decis ca jumătate din profitul companiei să rămână pentru investiții. Adică pentru noi locuri de muncă. Este omul care m-a sprijinit astfel încât moții să plătească doar 50% din factura la electricitate, alături de ministrul Tianu Burduja.

A fost prezent de fiecare dată la evenimentele importante din viața PNL Alba, respectând și votul oamenilor din Alba, prin noiminalizarea fostului primar al Albei Iulia, Mircea Hava, ca europarlamentar al județului. A fost artizanul central al reîntoarcerii primarului liberal al Albei Iulia, Gabriel Plesa, acasă, sub steagul PNL.

Am face o analiză asupra a ceea ce a făcut președintele PSD, dl Ciolacu, pentru Alba, dar nu avem cu ce. Pentru ca domnia sa nu a catadicsit nici să onoreze ziua națională prin prezenta, nici socialiștii din Alba. Iar când a făcut-o pentru câteva ore, în campania electorală, nu a făcut decât să încurce candidații PSD, să ofere o promisiune “ca va înființa noi clase de învățământ pentru porțelan”, pe care bineînțeles a uitat-o din momentul ieșirii din Alba Iulia.

Am oferit doar câteva argumente, sunt mult mai multe, pentru care, noi liberalii din Alba îl vom susține pe dl Ciucă, un președinte de dreapta, un patriot, om de cuvânt, credincios și harnic! Un OM bun pentru România!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

NOTĂ: În ziua 7 august, jurnaliștii de la snoop.ro au publicat un articol în care PNL era acuzat că a pompat două milioane de euro bani publici pentru a promova cartea (încă nepublicată) a lui Nicolae Ciucă, viitor candidat PNL la Președinția României. Cartea se numește „Un ostaș în slujba țării”, iar panouri cu acest titlu și chipul lui Ciucă au inundat toate drumurile din țară…

Citește și

Service camioane
Comments are closed.