Echipaj din județul Alba la faza națională a Concursului „Sanitarii pricepuți”

- Actualitate - iulie 25, 2024
Distribuie

Zilele acestea le ținem pumnii strânși membrilor echipajului care reprezintă județul Alba la faza națională a Concursului „Sanitarii pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Română. Echipa este formată din Ioana, Robert, Elena, Iulian și Irina, elevi ai Liceului „dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș, care sunt coordonați de doamna profesoară Doriana Pârțilă.

Ei au câștigat faza județeană a concursului „Sanitarii Pricepuți”, competiție care s-a desfășurat în luna iunie și la care au participat aproximativ 300 de elevi de gimnaziu și de liceu din întreg județul Alba.

Concursul „Sanitarii pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Română, este singurul concurs dedicat sănătății și primului ajutor în școlile din România, încă din anul 1962.

Competiția are o contribuție însemnată pentru instruirea elevilor în acordarea primului ajutor, în orice situație: la școală, pe stradă, în cadrul diverselor evenimente publice și în orice alte împrejurări în care este nevoie de pricepere, promptitudine și dorință de implicare.

Crucea Roșie Română – Filiala Alba #SanitariiPriceputi #primajutor #sanatate

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.