Florin Roman: PNL a obținut 1.146 primari la nivel național, ceea ce reprezintă 38 la sută

- Actualitate - iunie 13, 2024
Distribuie

Prima informație oficială confirmată este ca PNL a obținut 1146 primari la nivel național, ceea ce reprezintă 38%, din totalul de 3054 mandate, la nivel național. Alianța electorală PNL-PSD este contabilizată separat acolo unde au fost candidaturi comune la locale.

Înainte de campania electorală 181 de primari liberali au fost racolați de PSD, astfel încât am intrat în lupta de duminică cu 1032 primari liberali. Numărul primarilor liberali a crescut cu peste 100, iar 10% dintre aceștia sunt din Buzău, fieful domnului Ciolacu.

Alte victorii liberale importante au fost în două fiefuri liberale, George Scripcaru, la Brașov și George Tuță la sectorul 1.

Însă poate cea mai spectaculoasă victorie a fost cea de la Slatina, municipiul reședință de județ a celei mai galonate organizații PSD din România, cea de la Olt. La fel de frumoasă este și victoria liberalului Sebastian Buzila, la Toplița, în Harghita.

Primarii liberali au primit votul a aproape 2,5 milioane de români, cărora le mulțumim! 99 de partide, alianțe și candidați independenți au candidat în alegerile locale!

PNL rămâne partidul primarilor care aduc dezvoltare!

Florin Roman, deputat PNL Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.