Hațegan și Dumitrel au invitat doi șeici din Dubai la Târgul de Fete de pe Muntele Găina pentru a-și reface stocul de neveste

- Din Judet - iulie 24, 2024
Distribuie

Vești bune pentru doi șeici din Dubai, deoarece în urmă cu puțin timp le-au fugit soțiile în Africa, lui Hațegan și Dumitrel, de la conducerea CJ, li s-au făcut milă de ei și i-au invitat pe Muntele Găina, la celebrul Târg de Fete, pentru a-și alege câteva partenere noi, după placul inimii.

„No, am auzit că bieții de ei au rămas fără neveste. Păi, am mai fi noi oameni dacă nu i-am ajuta din puținul nostru? Știu cum e, că și mie mi-au plecat anul trecut vreo două după țigări și nu s-au mai întors”, spune Gheo, proprietarul unei tarabe de fete la Târgul de Fete.

Apropiații șeicilor nu privesc însă cu ochi buni invitația românilor generoși. „Măria ta, să ai mare grijă să nu iei vreo țeapă, că ăștia au pus ochii pe cămilele tale”, l-a sfătuit Marele Kefir din Dubai. „Prostii! A spus cineva ceva de cămile? E Muntele Găina, nu Muntele Cămila”, a replicat vicepreședintele către organizatorii târgului.

Ace

Service camioane
Comments are closed.