Încă un accident rutier produs de un șofer inconștient care s-a urcat băut la volan!

- Din Judet - noiembrie 9, 2020
micesti
Distribuie

La data 8 noiembrie 2020, polițiștii rutieri din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 48 de ani, comuna Budești, județul Bistrița-Năsăud din Blaj, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 08 noiembrie 2020, în jurul orei 17.30, a condus un autoturism pe strada Zlatnei din municipiul Alba Iulia având permisul de conducere pentru suspendat și fiind sub influența alcoolului.

Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale și a fost nevoie de intervenția reprezentanților societății furnizoare de electricitate, pentru remedierea defecțiunilor provocate la rețea.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

Service camioane
Comments are closed.