Investiții de 44 milioane de lei în trei localități din județul Alba prin Programul „Anghel Saligny”

- Administratie - septembrie 17, 2024
Distribuie

În județul Alba, se alocă suma de 44 milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii locale, grație Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Astăzi, ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 37 de noi contracte de finanțare, cu o valoare totală de peste 365 milioane de lei, destinate modernizării infrastructurii în 22 de județe din țară.

Pentru județul Alba, au fost aprobate trei proiecte importante:

Livezile

Comuna Livezile va primi o finanțare de 3.203.759,65 lei pentru proiectul „Reabilitare și refuncționalizare rețea de alimentare cu apă”. Acest proiect va îmbunătăți semnificativ accesul la apă potabilă pentru locuitorii comunei.

Cugir

Orașul Cugir va beneficia de 6.160.984,30 lei pentru „Dezvoltarea infrastructurii de transport prin modernizarea străzilor”. Investiția va contribui la îmbunătățirea drumurilor locale, facilitând transportul și mobilitatea în zonă.

Pianu

Comuna Pianu va primi o sumă considerabilă de 35.000.000 lei pentru „Înființare sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale”. Acest proiect va aduce un sistem modern de distribuție a gazelor, îmbunătățind calitatea vieții și infrastructura energetică a localității.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a subliniat că aceste investiții sunt menite să îmbunătățească condițiile de trai și să stimuleze economiile locale.

Service camioane
Comments are closed.