Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la evenimentele din weekend

- Din Judet - septembrie 13, 2024
Distribuie

În acest sfârșit de săptămână, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba vor fi prezente pentru a menține ordinea și siguranța publică la o serie de evenimente desfășurate în județul Alba.

Printre manifestările care vor fi în atenția jandarmilor se numără ediția a III-a a Zilelor Culturii Maghiare din Sânmiclăuș și ediția a IV-a a evenimentului Ziua Gospodarului din Colțești. De asemenea, echipele de jandarmi vor acționa pentru siguranța participanților la meciurile de fotbal de la Blaj și Alba Iulia, precum și la competiția Aiud Green Run.

Pe lângă evenimentele sportive și culturale, jandarmii vor asigura ordinea la două manifestări religioase importante: hramul de la Mănăstirea Lupșa și slujba de comemorare a deținuților politici decedați la monumentul Calvarul Aiudului.

Totodată, jandarmii montani vor fi pregătiți să intervină în sprijinul turiștilor aflați în dificultate în stațiunile montane din județ.

Jandarmeria Alba le recomandă participanților să respecte măsurile de siguranță stabilite de organizatori și să adopte un comportament civilizat. În cazul în care cineva se confruntă cu o situație dificilă sau observă fapte antisociale, este îndemnat să ceară ajutorul jandarmilor sau să apeleze numărul de urgență 112.

Service camioane
Comments are closed.