La două luni de la alegerile locale, PSD Sebeș are o nouă echipă de conducere

- Actualitate - august 6, 2024
Distribuie

PSD Sebeș are un nou președinte și o nouă echipă de conducere. Colegul meu Spătariu Vasile, unul dintre membrii cu vechime în PSD, a primit votul de încredere din partea celor peste 250 de social-democrați care au participat la Adunarea Generală a organizației PSD Sebeș.

În noua structură de conducere, Vasile Spătariu are susținerea fostului președinte Radu Cristian și împreună vor continua să facă opoziție serioasă în Sebeș, luptând pentru drepturile cetățenilor din municipiu. Îi felicit pe colegii mei pentru maturitatea politică și le doresc mult succes!

Municipiul Sebeș a cunoscut o perioadă de dezvoltare importantă sub conducerea unei administrații social-democrate. Cu sprijinul unui guvern condus de un premier al PSD, s-au pus bazele zonei industriale care cuprinde importante companii ce asigură locuri de muncă și contribuție la bugetul local. De asemenea, în timpul guvernării PSD, s-a început și finalizat construcția autostrăzii care a transformat Sebeșul într-un important pol de dezvoltare economică.

Corneliu Mureșan, președintele PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.