Marius Hategan: Transapusena, această mega-investiție este completă

- Administratie - septembrie 2, 2024
Distribuie

Transapusena, cel mai scump drum județean din România, finalizat: Recepția lucrărilor programată pentru sfârșitul lunii septembrie

Transapusena, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România, și cel mai scump drum județean din țară, a fost finalizată. Tronsonul 2 care străbate crestele munților Trascău, având o lungime de aproape 80 de kilometri, urmează să fie recepționat la sfârșitul lunii septembrie, transmite Marius Hategan la Radio Hit Fm Alba.

Drumul județean 107I, cunoscut sub denumirea de Transapusena, a costat aproximativ 70 de milioane de euro, fiind realizat parțial cu fonduri europene. Finalizarea lucrărilor marchează un moment important pentru județul Alba, investiția având beneficii majore pentru localitățile traversate de acest drum.

„Ne așteptăm ca undeva la sfârșitul lunii septembrie să avem recepția finală a lucrărilor pe lotul 2. Lotul 1 este deja finalizat, putem spune că această mega-investiție este completă. Această investiție va aduce beneficii semnificative pentru județul Alba, în special în dezvoltarea turismului în zonă,” a declarat Marius Hategan la Radio Hit Fm Alba.

Drumul Transapusena este deja recunoscut pentru potențialul său turistic, iar finalizarea lucrărilor va contribui la creșterea fluxului de vizitatori în această regiune pitorească a României.

Service camioane
Comments are closed.