Măsuri luate de Guvern pentru a facilita procesul de înființare a unei firme

- Abrud - august 2, 2024
Distribuie

Cu o viziune orientată către eficiență, guvernul României, condus de președintele PSD Marcel Ciolacu, a implementat recent o serie de măsuri menite să faciliteze procesul de înființare a unei firme. Timpul pentru crearea unei companii a fost redus de la 72 de ore, la doar 24 de ore.

Noul portal ONRC 2.0 a fost conceput pentru a oferi antreprenorilor posibilitatea de a completa și încărca documentele necesare în doar 15 minute. Acest lucru va permite întreprinzătorilor să-și înceapă activitatea mai rapid și mai eficient, eliminând barierele birocratice care adesea îngreunau începerea unei afaceri.

Se estimează că peste 2 milioane de beneficiari vor folosi acest portal în următorii 5 ani. Mai mult decât atât, procesul de înregistrare a unui cont de utilizator poate fi finalizat în doar câteva secunde, datorită aplicației mobile #ROeID, care reprezintă o soluție inovatoare de identitate digitală pusă la dispoziție de statul român.

Aceste schimbări radicale în mediul de afaceri din România nu ar fi fost posibile fără eforturile depuse de către social-democratul Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării și echipa sa. Felicitări!

Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.