Miriam Bulgaru, Miruna Pop și Vlad Bantea au primit diploma „Urbis Grates” pentru performanțe remarcabile

- Actualitate - septembrie 20, 2024
Distribuie

Trei sportivi din Alba Iulia, recunoscuți pentru performanțele lor deosebite la competiții naționale și internaționale, au fost premiați de Primăria Municipiului Alba Iulia. Aceștia sunt Miriam Bulgaru, Miruna Pop și Vlad Bantea, care au primit titlul de „Urbis Grates”.

„Astăzi am înmânat diplomele Urbis Grates – ‘Orașul vă mulțumește’ – celor trei sportivi de la CSM ‘Unirea’ Alba Iulia, care au realizat anul acesta rezultate extraordinare la nivel internațional”, a declarat Gabriel Pleșa.

Miriam Bulgaru a câștigat turneul WTA ‘Ţiriac Foundation Trophy’ și a ajuns, cu sprijinul municipalității, la cea mai bună clasare din carieră, locul 178 mondial, începând de la locul 450. Miruna Pop a obținut titlul de vicecampioană mondială la tras cu arcul 3D, iar Vlad Bantea a câștigat medalia de bronz la același campionat mondial desfășurat la Moosburg, Austria.

„Pentru aceste realizări deosebite, am acordat diplome de merit și antrenorilor celor trei sportivi: Ionuț Brătulescu (tenis de câmp) și Árpád Ladányi (arc 3D)”, a adăugat Pleșa.

Service camioane
Comments are closed.