„Pânza Charlottei”, de E. B. White, cartea lunii la Clubul de lectură al Bibliotecii Județene Alba

- Actualitate - iulie 4, 2024
Distribuie

Vineri, 5 iulie 2024, la ora 16.00, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, are loc o nouă întâlnire a Clubului de lectură „Lucian Blaga”.

Cartea lunii iulie este „Pânza Charlottei”, scrisă de E.B. White, și poate fi împrumutată de la Secția împrumut carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Considerată un roman clasic al literaturii pentru copii, s-au realizat mai multe ecranizări și chiar și un joc video bazat pe povestea din carte. Titlul face referire la pânza țesută de unul dintre personajele cărții, păienjenița Charlotte. Temele cărții sunt prietenia, dar și schimbarea sau inocența. Personajele cărții sunt atât oameni, cât și animăluțe vorbitoare.

Dacă v-am trezit interesul, vă așteptăm să faceți parte din clubul nostru de lectură, un club în creștere, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 -14 ani. Cu siguranță discuțile pe marginea cărții propuse vor fi savuroase!

„Clubul de lectură Lucian Blaga” este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.