Premianții la muzeu: Expoziția câștigătorilor Concursului „Satul copilăriei mele”

- Culture - ianuarie 31, 2023
Distribuie

Joi, 2 februarie 2023, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, în cadrul Expoziției „Premianții la muzeu”, vor fi expuse pentru prima dată, peste 200 de desene, colaje și machete ale elevilor ce au obținut locul I la cea de a III-a ediție a Concursului „Satul copilăriei mele”, organizat de Consiliului Județean Alba, în luna decembrie a anului 2022, la nivelul satelor și comunelor din județul Alba.

Cu acest prilej, micii expozanți vor beneficia de o vizită ghidată de personajele istorice la Muzeul Național al Unirii, Sala Unirii și Museikon, se arată într-un comunicat al CJ Alba.

La cea de a III-a ediție a Concursului „Satul copilăriei mele”, un regal de culoare și creativitate, peste 5.000 de elevi, din 62 de comune din județul Alba, au răspuns provocării lansate de Consiliul Județean Alba de a arăta frumusețea și complexitatea satelor din județul Alba.

Deschisă până la sfârșitul lunii februarie, expoziția oferă publicului larg viziunea micilor artiști în devenire, asupra Satului Copilăriei.

Service camioane
Comments are closed.