Producători locali din zona Apusenilor, potențiali furnizori pentru rezerva de stat a României

- Evenimente - decembrie 14, 2020
Distribuie

La invitația primarului Cristian Dan Pașca, timp de două zile, în Câmpeni au fost prezenți Gheorghe Alecsei, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Sociale, și Călin Ioan Almășan, director general în cadrul aceleiași instituții.

Misiunea Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale este de a interveni operativ pentru protecția populației, a economiei și pentru apărarea țării, ȋn situații exceționale determinate de calamități naturale, epidemii, accidente industriale sau nucleare, fenomene sociale sau economice, conjuncturi externe și ȋn caz de război.

Printre acțiunile principale desfășurate de Administrația Natională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale se numărăr și acumularea de produse pentru constituirea stocurilor rezerve de stat cu finanțare de la bugetul de stat, ȋmprospătarea stocurilor rezerve de stat, acumularea de stocuri de urgență.

Secretarul de stat Gheorghe Alecsei și Călin Almășan au venit la Câmpeni și în zona Apusenilor pentru a identifica potențialii producători locali care ar putea produce anumite bunuri pentru rezerva de stat.

În urma vizitelor în teren și a întâlnirilor cu oamenii de afaceri din zonă, au fost identificate o fabrică ce îmbuteliază apă plată și carbogazoasă și un atelier care produce îmbrăcăminte și în paralel a dezvoltat și o linie de producție măști de protecție.

Gheorghe Alecsei a purtat discuții cu conducerea celor două firme pentru a demara procedurile necesare.

Îi mulțumim pentru că s-a gândit la producătorii locali din zona noastră și îl asigurăm de sprijinul și susținerea noastră, a transmis primarul orașului Câmpeni.

Service camioane
Comments are closed.