Programul de circulație pe Transalpina modificat din cauza condițiilor meteo: acces permis doar între orele 9:00 și 20:00

- Administratie - septembrie 20, 2024
Distribuie

Programul de circulație pe Transalpina modificat din cauza condițiilor meteo: acces permis doar între orele 9:00 și 20:00

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, precum ceața densă din prima parte a zilei, programul circulației pe Transalpina, pe sectorul dintre Rânca și Obârșia Lotrului, a fost modificat, anunță DRDP Craiova.

Conducătorii auto vor avea acces pe acest tronson între orele 9:00 și 20:00, față de programul anterior, care începea la ora 7:00. DRDP Craiova a făcut apel la respectarea restricțiilor impuse pentru siguranța traficului pe acest drum montan.

Transalpina, între Rânca și Curpăt, s-a redeschis anul acesta pe 1 iunie, accesul fiind permis doar pe timpul zilei, între orele 08:00 și 18:00.

În afara acestui interval, accesul rămâne interzis din motive legate de siguranță și specificul zonei montane. Limita de viteză pe acest sector este de 30 km/h, iar vehiculele cu o masă maximă autorizată de peste 3,5 tone nu au voie să circule. Respectarea acestor măsuri este esențială pentru a preveni incidentele pe acest drum montan.

Service camioane
Comments are closed.