Protest al polițiștilor și pensionarilor MAI de Ziua Armatei, în Piața Victoriei: Cer drepturi salariale și actualizarea pensiilor

- Nationale - octombrie 21, 2024
Distribuie

Vineri, 25 octombrie 2024, la ora 13:00, polițiștii, pensionarii MAI și personalul contractual se vor aduna în Piața Victoriei din București pentru a protesta împotriva neacordării drepturilor salariale și inechităților din sistemul pensiilor militare. Protestul coincide cu Ziua Armatei și este organizat de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

Revendicările principale includ acordarea restanțelor salariale conform Legii-cadru 153/2017, actualizarea sporurilor și indemnizațiilor la nivelurile din iunie 2023, eliminarea discriminărilor în salarizarea personalului contractual și corectarea inechităților din sistemul pensiilor militare de stat.

Organizatorii subliniază importanța solidarității între polițiștii activi și pensionari, îndemnând la unitate și mobilizare. Cei care doresc să participe sunt rugați să contacteze liderii teritoriali SNPPC pentru detalii privind organizarea.

Sursa foto: snppc.ro

Service camioane
Comments are closed.