PSD a ajuns să aibă un cuvânt de spus în Alba Iulia! Precizări legate de rezervarea temporară a patinoarului pentru persoanele cu nevoi speciale

- Evenimente - decembrie 16, 2020
psd
Distribuie

Lunea și miercurea, în intervalul orar 12.00 – 13.00, accesul la patinoarul din Alba Iulia este rezervat exclusiv persoanelor cu nevoi speciale din municipiu, astfel încât acestea să se poată bucura de mișcare pe gheață, alături de însoțitorii lor.

Ne bucurăm că solicitarea consilierului local PSD – Narcisa Bărbuleț privind rezervarea patinoarului exclusiv pentru persoanele cu nevoi speciale, două ore pe săptămână, a fost aprobată de Primăria municipiului Alba Iulia, se arată într-un comunicat de presă al consilierilor locali PSD Alba Iulia.

Acest lucru reprezintă nu un favor, ci normalitate. Solicitarea a fost depusă în urma unei discuții cu o asociație care ajută copiii cu probleme și familiile defavorizate. Este suficient ca persoanele în cauză să prezinte o adeverință/certificat medical pentru a avea acces gratuit la patinoar, în zilele și intervalul orar menționate. Le dorim tuturor, în această perioadă, greu încercată de contextul epidemiologic, multă sănătate și să practice sport cu moderație în fiecare zi!, se precizează în comunicatul amintit.

Service camioane
Comments are closed.