Radu Tuhuț: Pentru ca toate lucrurile să fie clare, nu „merg” la parlamentare și îmi voi prelua mandatul de primar al orașului Abrud

- Abrud - iulie 22, 2024
Distribuie

Clarificări binevenite de la deputatul PSD Radu Tuhuț, primar ales al Orașului Abrud în alegerile de la 9 iunie 2024.

„Pentru ca toate lucrurile să fie clare, nu „merg” la parlamentare și îmi voi prelua mandatul de primar al orașului Abrud!

De regulă, nu răspund la speculații, povești și zvonuri, însă de această dată consider că lucrurile trebuie să fie cât se poate de limpezi, având în vedere întrebările care mi-au fost adresate și ultimele discuții din oraș, pe acest subiect: nu voi candida la alegerile parlamentare.

Votul abrudenilor, la alegerile locale din 9 iunie, a fost unul cât se poate de clar. Am o mare responsabilitate în fața lor și îmi voi respecta cuvântul dat. Am candidat la primăria Abrud pentru a face treabă bună pentru oraș și pentru oameni, nu din alte considerente, idee pe care au încercat unii să o inducă.

În prezent, este vacanță parlamentară. Aștept începerea noii sesiuni parlamentare pentru a continua mai multe demersuri legislative importante pe care le-am început. Apoi, îmi voi prelua mandatul de primar al orașului, conform votului dat de către cetățeni.

Multă sănătate vă doresc tuturor!”, a precizat primarul ales al Orașului Abrud, social-democratul Radu Tuhuț, într-o postare pe facebook.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.