Rețea de distribuție apă potabilă și branșamente pentru satul Laz, comuna Săsciori

- Actualitate - iulie 26, 2024
Distribuie

„Rețea distribuție apă potabilă și branșamente, sat Laz, comuna Săsciori, jud. Alba

La sediul Operatorului regional din Alba Iulia, în 26.07.2024, APA CTTA SA ALBA a semnat cu URBAN CONSTRUCT TRANSILVANIA SRL, contractul de lucrări „Rețea distribuție apă potabilă și branșamente, sat Laz, comuna Săsciori, jud. Alba”.

Directorul general al societății Bardan Cornel-Stefan, împreuna cu dl Dragolea Ioan Călin, în calitate de reprezentant al constructorului și în prezența d-lui Morar Nicolae Florin, în calitate de primar al comunei Săsciori, beneficiar al acestei investiții, au semnat contractul în valoare de 4.505.278,29 lei, cu o durată de execuție de 36 luni de la data ordinului de incepere, plus 36 luni perioada de notificare a defectelor.

Scopul contractului este realizarea unui sistem de distribuție apă potabilă și branșamente cu conducte de PEHD, în satul Laz, comuna Săsciori, jud. Alba și creșterea razei de acoperire a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

„Este important că investițiile pe care noi, APA CTTA SA ALBA le facem, atat din sursa proprie ( fondul IID), cat si din fonduri europene, continua. Este si va fi mereu nevoie de investitii. În cazul nostru ele nu se termina niciodata! Acest contract îl finanțăm din fondul propriu de dezvoltare, de unde anual facem investiții de aproximativ 2.000.000 de euro, ceea ce nu este deloc putin.

Este un contract care, suntem convinsi, va fi dus la bun sfarsit de catre constructor, caruia ii vom acorda tot sprijinul nostru”, a spus directorul general al societății Cornel Ștefan Bardan.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.