România a fost învinsă de Olanda în Optimile EURO 2024

- Actualitate - iulie 3, 2024
Distribuie

Drumul Naționalei lui Iordănescu s-a oprit la Munchen, în Optimile de Finală ale EURO 2024.

În inutul 3, Ianis Hagi sângerează după ce a fost lovit în cap de Dumfries. Arbitrul nu acordă nimic.

România a început curajos meciul cu Olanda: după o incursiune pe partea dreaptă, Dennis Man șuteză milimetric peste poarta Olandei. Au fost 15 minute bune pentru România, dar mult prea puțin pentru o întâlnire de gradul 3… cu Olanda.

În minutul 20, Gakpo e singur cu Rațiu pe partea stângă, lângă careul nostru, face o fentă și trimite la colțul scurt, neprotejat de Niță. Cu evoluții excelente până în acest moment, portarul Niță pare surprins. Olanda – România 1-0.

Minutul 27: Același Dumfries intră brutal în Mogoș, care are mari probleme cu respirația. Arbitrul nu acordă nici măcar cartonaș galben. Mogoș este obligat să părăsească terenul, fiind schimbat de Racovițan.

Urmează o partidă lungă, în care România ajunge greu la poarta olandezilor, în timp ce aceștia ajung în careul nostru din 2-3 pase.

Minutul 71: Deși România este neputincioasă de multe minute, Iordănescu face târziu o triplă schimbare: Au intrat Alibec, Mihăilă și Cicâldău, au ieșit Drăguș, Ianis Hagi și Marius Marin!

Minutul 83: Fază în careul nostru: Drăgușin are o intervenție bună în fața lui Gakpo, dar nu urmărește ieșirea mingii în out, nici nu o împinge în afara terenului. Gakpo profită, recuperează mingea, pasează lui Malen, care împinge mingea în poartă.

Minutul 90+3: România încearcă măcar golul de onoare, lăsând spații mari în apărare. Olanda scapă pe contraatac și Malen marchează din nou: Olanda – România 3-0.

România a pierdut un meci, dar a câștigat o echipă ! Hai, România !

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.