România termină la egalitate, 1-1, cu Slovacia și se califică în Optimile EURO 2024

- Actualitate - iunie 27, 2024
Distribuie

Miercuri, 26 iunie 2024: în fața a 30.000 de români, la Frankfurt, echipa condusă de Edi Iordănescu a încheiat pe primul loc Grupa E de la EURO 2024.

Slovacii au deschis scorul în minutul 24: după o centrare lungă și înaltă de pe partea dreaptă de atac, Ondrej Duda a marcat cu capul, deși în jurul său se aflau trei jucători români.

Timp de 13 minute, România a fost pe ultimul loc al Grupei E, fiind eliminată de la EURO 2024.

Agonie și extaz: În minutul 34, Ianis Hagi atacă pe partea dreaptă, se apropie de careul slovac, fiind călcat ușor pe picior în afara careului și lovit apoi în marginea careului. Deși a dat inițial lovitură din marginea careului, după consultarea VAR, arbitrul german Daniel Siebert acordă 11 m.

Minutul 37: Penalty: Răzvan Marin ia mingea și execută puternic, sus, pe spațiul porții, în partea stângă. Portarul sărise în partea opusă: România – Slovacia: 1-1, scor cu care se încheie primele 45 de minute ale jocului.

Repriza a doua: Urmează ocazii bune pentru ambele echipe, dar în ultimele 10 minute ale meciului, slovacii și românii se concentrează pe păstrarea rezultatului, care duce ambele echipe în Optimile EURO 2024.

România încheie Grupa E cu un egal, care păstrează echipa pe primul loc, după ce meciul Belgia – Ucraina se termină tot cu egal: 0 – 0.

Citește și:
Service camioane
Comments are closed.