Șah-mat la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, de Ziua Mondială a Șahului

- Actualitate - iulie 19, 2024
Distribuie

Vineri, 19 iulie 2024, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba sunt așteptați toți pasionații de șah! Am pregătit pentru ei o expoziție interesantă, De Ziua Mondială a Șahului, cu o selecție de volume dedicate „sportului minții”, din colecțiile bibliotecii, dar și o sesiune de confruntări amicale între participanții la activitate. Acestea vor avea loc între orele 10.30 și 13.00, în grădina de vară a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Pe parcursul activității, șahiștii vor avea ocazia să-l întâlnească și, de ce nu, să-l învingă pe invitatul nostru, David Cordea, instructor de șah la Clubul Sportiv Municipal Unirea din Alba Iulia.

Noi am creat contextul, table de șah avem, așteptăm „combatanții”! La final, doritorii pot împrumuta cărțile din expoziția temporară organizată cu această ocazie.

Activitatea de vineri, 19 iulie 2024, este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba în cadrul proiectul cultural 3.26 Șah-mat!. Acesta este un proiect educativ de promovare a literaturii de specialitate și a fondului de carte asociat jocului de șah, prin intermediul unor ateliere dedicate. (comunicat Biblioteca Județeană Alba)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.