„Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste” la Biblioteca „Lucian Blaga” din Sebeș

- Educative - septembrie 26, 2024
Distribuie

Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș a găzduit în perioada 9-20 septembrie 2024, cea de-a VI-a ediție a evenimentului anual „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”. Această inițiativă are rolul de a facilita integrarea copiilor în mediul educațional într-un mod creativ și interactiv.

Pe parcursul a două săptămâni, elevii claselor primare de la Liceul German Sebeș, însoțiți de cadrele didactice, au participat la o „Școală Altfel”, dedicată explorării universului literar. Atelierele de lectură, vizionările de filme educative și jocurile interactive au fost activitățile centrale, stimulând imaginația și curiozitatea celor mici.

La atelierele de lectură organizate de Biblioteca Municipală „Lucian Blaga”, copiii au descoperit povești noi și captivante, având ocazia să își exprime creativitatea într-un mediu prietenos și stimulativ.

Programul a demonstrat că învățarea poate fi o aventură plină de bucurie, iar fiecare participant a plecat acasă cu amintiri frumoase și inspirație pentru noi aventuri literare.

Service camioane
Comments are closed.