Spitalul Județean de Urgență Alba dezvoltă noua Secție de Psihiatrie Acuți, termenul de finalizare este martie 2025

- Alba Iulia - septembrie 12, 2024
Distribuie

Spitalul Județean de Urgență Alba derulează la acest moment un proiect important pentru extinderea capacității și îmbunătățirea condițiilor de tratament pentru pacienții cu afecțiuni psihice. Managerul spitalului, Diana Mârza, a anunțat că lucrările pentru construcția noii Secții de Psihiatrie Acuți sunt în plină desfășurare.

„Avem în implementare un proiect, construcția Secției de Psihiatrie Acuți. Ar trebui ca această clădire să se termine cam până în luna martie 2025. Este o clădire în care va fi relocată secția de Psihiatrie Acuți, o secție cu 50 de paturi, din care 25 de femei, 25 de bărbați. O clădire care este desfășoară cu un spațiul la subsol. Avem parter, două etaje și avem o mansardă acoperită pentru a asigura spațiul de relaxare al pacienților. Și cu patru cabinete în ambulator, care vor fi amplasate la parterul clădirii ”, a spus managerul Spitalului Județean de urgență Diana Mârza.

Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții, cu cofinanțare din partea Consiliului Județean Alba. Noua secție va contribui semnificativ la îmbunătățirea serviciilor medicale oferite în județ și va răspunde nevoilor pacienților cu tulburări psihice acute.

Service camioane
Comments are closed.