Treceri în rezervă la colegiul militar albaiulian

- Evenimente - decembrie 18, 2020
Distribuie

Treceri în rezervă la colegiul militar albaiulian. După o îndelungată activitate în cadrul armatei, maistrul militar principal Constantin Țibuleac și plutonierul adjutant Daniel Mureșan au trecut în rezervă.

Maistrul militar principal Constantin Țibuleac este cadru militar de 35 de ani, specialist în domeniul informaticii și al comunicațiilor, iar 16 ani din cariera sa militară i-a petrecut în colegiul militar albaiulian.

Cu o carieră militară de 25 de ani, plutonierul adjutant Daniel Mureșan este veteran al teatrelor de operații cu 6 misiuni în Angola (1996 și 1998), Afganistan (2003, 2007 și 2011) și Irak (2004). La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia lucrează din anul 2015, fiind subofițer de stat major, îndeplinind mai multe funcții, printre care și cea de comandant pluton și instructor elevi.

Cu ocazia pensionării, cei doi au fost felicitați de colectivul colegiului și au primit diplome pentru întreaga activitate profesională, dăruirea, profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare.

Service camioane
Comments are closed.