Un bărbat a răpit și forțat o persoană de 62 de ani să muncească la o fermă, în Iași

- Nationale - august 15, 2024
Distribuie

Un nou caz de sclavie a fost descoperit în județul Iași, unde un bărbat de 60 de ani este acuzat că a răpit și sechestrat o persoană, obligând-o să muncească la o fermă.

Un caz șocant de sclavie a fost dezvăluit în județul Iași. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost acuzat de polițiști că a răpit cu forța un bărbat de 62 de ani din comuna Schitu Duca.

Potrivit autorităților, suspectul a urcat victima într-un autoturism și a transportat-o la o fermă, unde a fost sechestrată și obligată să presteze diverse munci.

Poliția Română a anunțat că au fost efectuate percheziții la domiciliul suspectului, în urma cărora au fost ridicate mai multe probe.

Între 2015 și 2020, același bărbat ar fi ținut un alt individ împotriva voinței sale la aceeași fermă, unde l-a forțat să muncească fără nicio remunerație.

Suspectul a fost dus la sediul poliției pentru a fi audiat și pentru continuarea cercetărilor. Ancheta continuă pentru a clarifica toate detaliile și pentru a stabili dacă mai există și alte victime.

Sursa foto: Gettyimages

The post Un bărbat a răpit și forțat o persoană de 62 de ani să muncească la o fermă, în Iași first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.