Victor Negrescu: Se poate mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni

- Actualitate - iunie 30, 2024
Distribuie

Victor Negrescu, coordonator PSD Alba: “Am reconstruit, în doar câteva luni, o organizație județeană, care printr-o abordare politică nouă, a reușit să obțină cel mai mare număr de voturi din istoria sa și aproape 28% din voturi, dublând scorul obținut acum 4 ani.

Am mizat pe decență, seriozitate, profesionalism, comunicarea directă cu oamenii și mai ales echipă, cu mulți oameni noi în politică și respect față de cei cu experiență.

Împreună cu o parte din primarii noștri aleși am prezentat colegilor noștri din organizația PSD Alba ambiția noastră de a deveni în următorii ani formațiunea politică care stabilește agenda locală și care arată că se poate mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni.

Cu bună-credință, respectând total litera legii, vom pune pe primul loc Alba, aratând că avem cele mai bune proiecte și intenții pentru dezvoltarea comunităților din județ.

Împreună suntem mai puternici! Le mulțumim cetățenilor din Alba pentru sprijinul lor și le mulțumesc colegilor mei pentru prietenia și susținerea proiectului nostru aflat doar la început de drum!” (comunicat PSD Alba)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.